Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht

Datum nieuwsfeit: 25-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 25-06-2001 Persbericht district Maastricht (H.P. 13.30 uur) Maandag, 25 juni 2001.

Maastricht, duur taxiritje:
Een 23 jarige inwoonster van Maastricht is maandagmorgen 25 juni 2001 door de politie aangehouden nadat zij een taxirit niet wilde betalen. De inwoonster van Maastricht liet zich maandagmorgen vanuit Amsterdam met een taxi naar Maastricht vervoeren. Zij zegde de taxichauffeur toe de rit in Maastricht te zullen betalen omdat zij het geld niet direct in haar bezit had maar wel thuis had liggen. De chauffeur ging daarmee akkoord en vervoerde de vrouw naar haar woning in Maastricht. Daar gaf de vrouw aan niet over geld te beschikken waarop de chauffeur de politie inschakelde. De gewaarschuwde politie heeft de vrouw omstreeks 05.30 uur aangehouden nadat bleek dat het niet de eerste keer was dat de vrouw voor flessentrekkerij met de politie in aanraking kwam. Tegen de inwoonster van Maastricht is proces-verbaal opgemaakt. Zij zal zich op korte termijn bij Justitie over haar handelen moet verantwoorden. De 31 jarige chauffeur uit Amsterdam blijft met een vordering zitten van ruim fl. 900,-. Hij zal dit bedrag door een civiele vordering op de vrouw moeten verhalen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie