Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe directie NVKL

Datum nieuwsfeit: 25-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT
Zoetermeer, 25 juni 2001

Nieuwe directie NVKL

Leendert Remmelink treedt per 1 juli 2001 aan als directeur van de NVKL. Hij volgt dan Marius de Jong op, die als regiomanager het FME-CWM-kantoor in de Regio-West Nederland gaat leiden. Tevens is per 1 juli 2001 Joop Hoogkamer benoemd als directeur techniek en milieu.

"Ik zal de NVKL absoluut erg missen, ik heb met enorm veel plezier voor deze hechte club gewerkt, maar die nieuwe job is wel een hele mooie uitdaging", aldus De Jong.
Mr. M. (Marius) J.M. de Jong werkte bijna 12 jaar voor de NVKL. Per 1 juli 2001 leidt hij als regiomanager het kantoor in de Regio West-Nederland van de Vereniging FME-CWM (brancheorganisatie voor de metaal-, kunststof-, elektronica- en elektrotechnische industrie en aanverwante sectoren).

L.D.J. (Leendert) Remmelink (1960) werkte na zijn studie HEAO-EJ in Arnhem bij de Nederlands-Duitse Kamer van Koophandel en als hoofd opleiding en training bij FENEDEX (Federatie Nederlandse Export) in Den Haag. Daarna was hij 7 jaar branchesecretaris bij de Metaalunie (ondernemersorganisatie van het mkb in de metaal) in Nieuwegein. De afgelopen 3 jaar werkte Leendert Remmelink als sectormanager voor de NEVAT (Nederlandse Vereniging Algemene Toelevering) te Zoetermeer.

De heer ing. J.H. (Joop) Hoogkamer wordt per juli 2001 benoemd in de nieuwe functie van directeur techniek en milieu. Voor velen in de koudetechniek al mee dan 20 jaar een goede bekende; hij is inmiddels al bijna 5 jaar (vooral op die terreinen) werkzaam bij de NVKL. Deze benoeming is voor het NVKL-bestuur het logische gevolg van de nationale en internationale ontwikkeling op die beleidsgebieden en het toegenomen belang daarvan voor de branche.

De Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling (NVKL) is de representatieve brancheorganisatie voor bedrijven in de koudetechniek en luchtbehandeling. De NVKL behartigt de technische, sociale en economische belangen van in totaal meer dan 600 ondernemers, die gezamenlijk in de professionele koudetechnische installatie een omzet realiseren van ruim 3,5 miljard gulden per jaar.

Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie