Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KPMG introduceert online dienstverlening voor bedrijven

Datum nieuwsfeit: 25-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
KPMG

25-06-2001
KPMG introduceert online dienstverlening voor bedrijven

KPMG introduceert als eerste accountants- en adviesorganisatie interactieve, financiële dienstverlening. Via een beveiligde internettoepassing kunnen bedrijven en instellingen online informatie uitwisselen met KPMG en 24 uur per dag informatie opvragen over de eigen bedrijfsprestaties en de trends, ontwikkelingen en specifieke issues die spelen in de branche en het vakgebied. KPMG vertaalt de strategie van de ondernemer naar doelstellingen die door middel van prestatie indicatoren worden weergegeven. De ondernemer krijgt on-line inzicht in liquiditeit, rendement en andere prestatie indicatoren van de onderneming en de ontwikkeling daarin. Ook kan de ondernemer de eigen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie