Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 25-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 25-06-2001 mediaberichten 25 juni (14.00 uur)

WEERT Inbreker aangehouden
WEERT De politie heeft afgelopen nacht een 41-jarige inwoner van Weert gearresteerd als verdacht van inbraak in een woning aan de Pastoor Rieterstraat. De man had een ruit van de hal vernield en stond met een been in de hal toen de bewoner hem betrapte. De gewaarschuwde agenten namen de verdachte mee en sloten hem op in een politiecel voor verder onderzoek. De bewoner miste enkele persoonlijke spullen die in de hal lagen. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

REGIO Snelheidscontroles
VELDEN Bij een snelheidscontrole op de Rijksweg heeft de politie maandagmorgen 74 bekeuringen opgemaakt onder de 1152 passanten. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 80 km per uur terwijl de limiet 50 km per uur bedraagt. 11 Automobilisten werden meteen staande gehouden door de politie, de rest ontvangt een acceptgiro thuis. HEIJEN Bij een snelheidscontrole op de Hoofdstraat heeft de politie maandagmorgen 36 bekeuringen opgemaakt onder de 145 passanten. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 74 km/uur terwijl de limiet 50 km/uur betreft. VEN-ZELDERHEIDE Bij een soortgelijke controle op de Kleefseweg heeft de politie maandagmorgen 19 bekeuringen opgemaakt onder de 170 passanten. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 80 km/uur terwijl de limiet 50 km/uur betreft.

ECHT Graafmachine gestolen
ECHT Een langs de rijbaan van de Industrieweg geparkeerde graaflaadcombinatie is afgelopen weekend gestolen. De machine is van het merk JCB en rood/wit van kleur en is circa 5 jaar oud. De nieuwwaarde betreft ruim 100.000,- en de graaflaadcombinatie is eigendom van een bedrijf uit Landgraaf.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie