Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Standaardpagina zet populairste websites op een rijtje

Datum nieuwsfeit: 25-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

De standaardpagina heeft ze allemaal op een rijtje...


... de populairste websites van heel Nederland
Ze staan nu overzichtelijk op de STANDAARDPAGINA.nl opgesomd - van A tot Z, in 300 rubrieken. Zoek je de bijvoorbeeld de beste sites voor het boeken van een vakantiehuis, een vliegticket of een hele vakantie? Of zoek je de gewoon de handigste routeplanner, de leukste online games of de bekendste tweedehands-sites? Kijk ook eens in de rubrieken auto's of huizenmarkt voor de populairste sites hierover, of in de rubrieken attractieparken, dierentuinen en musea voor een complete opsomming hiervan.

Klik eenvoudig op het zoekwoord van je keuze (of eerst op een beginletter hiervan) en je krijgt meteen een compacte lijst met de bekendste (en werkende) sites over dat onderwerp gepresenteerd.

De Standaardpagina is heel makkelijk in gebruik: je kunt niet verdwalen in allerlei dochterpagina's en je linkt niet 'blind' door omdat de namen van de hyperlinks zichtbaar zijn. De site is gemaakt door en voor vrouwen, en bovendien kindvriendelijk van opzet (zonder porno-sites).

het webadres is: standaardpagina.nl (www mag weggelaten worden) (of: www.s-pag.nl)

Iris Stubbendiek (e-mail: iris.stubbendiek@worldonline.nl) Standaardpagina.nl
tel. 023-5295695/06-21511606

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie