Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rioolinspectie Westervoortsedijk in Arnhem

Datum nieuwsfeit: 25-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Rioolinspectie Westervoortsedijk In de week van 25 juni gaat de gemeente Arnhem het riool ter hoogte van het kruispunt Eusebiusbuitensingel/Westervoortsedijk onderzoeken. Dit is nodig omdat het riool enkele weken geleden plaatselijk instortte. Het rioolonderzoek zal plaatsvinden vanuit op de weg opgestelde inspectiewagens. Omdat daarvoor rijstroken moeten worden afgesloten kan het verkeer hinder ondervinden van deze werkzaamheden. Door extra verkeersborden zal het verkeer in goede banen geleid worden. Eventuele alternatieve routes zijn de Nieuwe Kade en de Rietgrachtstraat. Aanliggende gebouwen en bedrijven zijn bereikbaar. De werkzaamheden nemen naar verwachting twee weken in beslag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie