Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PontEecen neemt H & C hout en plaatmaterialen over

Datum nieuwsfeit: 25-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
P E R S B E R I C H T

Zaandam, 25 juni 2001

Nieuwe overname PontEecen

PontEecen, de meest vooraanstaande leverancier van hout en materialen voor de bouw in Nederland, kondigt hierbij de overname aan van H & C hout en plaatmaterialen. Het bedrijf, specialist op het gebied van plaatmateriaal, heeft een jaaromzet van ongeveer NLG 30 miljoen.

Deze overname betekent voor PontEecen een verdere uitbreiding op haar bestaande productassortiment. H & C hout en plaatmaterialen kenmerkt zich door een grote knowhow op het gebied van plaatmaterialen, aftimmerproducten, deuren en overige afbouwartikelen. Door het specialistische karakter van H & C hout en plaatmaterialen zijn de vestigingen complementair aan de al bestaande vestigingen van PontEecen in Breda en Eindhoven.

Profiel H & C hout en plaatmaterialen
H & C hout en plaatmaterialen heeft 39 medewerkers in dienst. De omzet over het boekjaar 2000 bedroeg ongeveer NLG 30 miljoen. De onderneming heeft vestigingen in Eindhoven en Breda.

Profiel PontEecen
PontEecen N.V. is in het voorjaar van 2000 ontstaan uit het samengaan van de voormalige Houtgroep Eecen Nederland N.V. en PontMeyer bv. Hierdoor is de meest vooraanstaande leverancier van hout en materialen voor de bouw in Nederland ontstaan met 62 vestigingen verspreid over het land. De onderneming heeft ongeveer 1600 medewerkers in dienst. PontEecen streeft ernaar een toonaangevende, innovatieve leverancier te zijn voor bouwend Nederland.

PontEecen N.V. heeft het afgelopen boekjaar een omzet behaald van EUR 481,9 miljoen
(1999: EUR 191,3 miljoen) en is genoteerd aan de incourante markt van Euronext Amsterdam.

/ / / / / / /

Voor nadere informatie:
PontEecen N.V.
De heer J. Bruil, Voorzitter Raad van Bestuur
Telefoon: 075 - 653 62 10

Citigate First Financial B.V., Assumburg 152a, Amsterdam Telephone ++ 31 (0)20 575 40 27, fax ++ 31 (0)20 575 40 20, Mobile ++ 31 (0)6 25095931 E-mail (dbrunink@citigateff.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie