Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitnodiging Seminar Godsdienstvrijheid Den Haag

Datum nieuwsfeit: 26-06-2001
Bron: Ministerie van Buitenlandse Zaken
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Buitenlandse Zaken

www.minbuza.nl/content.asp?Key=416497Aan de Voorzitter van de Vaste Commissie voor Buitenlandse Zaken van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof 4 Den Haag Directie Mensenrechten en Vredesopbouw Afdeling Mensenrechten Bezuidenhoutseweg 67 2594 AC Den Haag

Datum 6 juni 2001 Auteur Bahia Tahzib-Lie

Kenmerk DMV/MR-427/01 Telefoon 070 3485074

Blad /1 Fax 070 3485049

Bijlage(n) 2 E-mail (bahia.tahzib@minbuza.nl)

Betreft Uitnodiging Seminar Godsdienstvrijheid Den Haag, 26 juni 2001

Zeer geachte Voorzitter,

Zoals aangekondigd in de Notitie Mensenrechtenbeleid 2001 vindt op 26 juni 2001 in de Ridderzaal te Den Haag het seminar "Freedom of Religion or Belief in the OSCE Region: Challenges to Law and Practice" plaats. De aanwezigheid van leden van Uw Commissie wordt bijzonder op prijs gesteld. Ik moge U dan ook verzoeken dit seminar onder de aandacht van de leden van Uw Commissie te brengen.

Het seminar is een gezamenlijk initiatief van Nederland en het Roemeense OVSE-Voorzitterschap. Speciale aandacht gaat uit naar restrictieve (her-)registratie- en vestigingseisen ten aanzien van religieuze gemeenschappen.

Conform de praktijk binnen de OVSE worden vertegenwoordigers van regeringen, internationale organisaties en NGO's uitgenodigd deel te nemen aan het seminar.

Ook de pers en deskundigen zullen aanwezig zijn.

Bijgevoegd treft U de agenda, geannoteerde agenda en registratieformulieren voor

het seminar aan.

De Minister van Buitenlandse Zaken

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie