Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Information Builders presenteert nieuwe versie WebFOCUS

Datum nieuwsfeit: 26-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Information Builders presenteert nieuwe versie van WebFOCUS

Amstelveen, 26 juni 2001 - Information Builders, leidend in Web Business Intelligence, heeft tijdens de jaarlijkse gebruikersconferentie Summit 2001 in Orlando, Florida de upgrade aangekondigd van WebFOCUS, de revolutionaire business intelligence oplossing. De upgrade omvat onder meer de mogelijkheid meer gebruikers te ondersteunen via de nieuwe Java-gebaseerde servlet-implementatie, de uitbreiding van business intelligence naar mobiele en draadloze apparatuur alsmede het bieden van meer gebruiksgemak bij het verkrijgen van data. De vernieuwingen maken WebFOCUS tot de complete business intelligence oplossing die is ontworpen om de meest bedrijfskritische e-business en e-government initiatieven te ondersteunen. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie