Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorstellingen REX vervallen door blessure Van den Akker

Datum nieuwsfeit: 26-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

VAN DEN ENDE THEATERPRODUCTIES
www.musicals.nl

Ryan van den Akker geblesseerd tijdens voorstelling

Gisteravond is de voorstelling van de musical Rex na een kwartier gestaakt, toen hoofdrolspeelster Ryan van den Akker zich blesseerde. Achteraf werd geconstateerd dat het om een zweepslag ging, een kleine scheur in de kuitspier. De voorstellingen van dinsdag en woensdag 26 en 27 juni komen hierdoor te vervallen.
Voor Maaike Widdershoven, die vanaf juli de rol afwisselend met Ryan van den Akker zou gaan spelen, zijn nu extra repetities ingelast zodat zij donderdag voor het eerst kan opgaan in de rol van Joke. Ryan zal naar verwachting komend weekend weer gaan spelen.

Mensen die voor de voorstelling van afgelopen zondag, dinsdag- en woensdagavond kaarten hadden gekocht, worden omgeboekt naar een andere datum.

Rex is tot en met 22 juli te zien in Het Nieuwe De La Mar Theater, waarna een landelijke tournee volgt langs diverse theaters.

Meer informatie over Rex vindt u op: www.musicals.nl--
Noot voor de redactie /

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie