Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Helex breidt assortiment uit met nieuwe houtkachel

Datum nieuwsfeit: 26-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Schoner branden uit Noorwegen

Helex breidt het assortiment uit met een nieuwe houtkachel in de Jtullijn: de Jtul F400.

Jtul is hèt Noorse kwaliteitsmerk. Noren zijn sinds jaar en dag expert op het gebied van innovatie en warmtevoorziening. Ze moeten dan ook acht lange wintermaanden zien door te komen... De Jtul kachels vallen niet alleen op door hun nostalgische vormgeving, maar vooral door milieubewust branden. Op technologisch gebied levert Jtul een sterk staaltje vernieuwing, met het zogenaamde Clean-Burning principe. Dit zorgt voor een maximaal rendement én een schonere uitstoot van verbrandingsgassen. Door extra verbrandingslucht toe te voegen tijdens het stoken, worden de rookgassen nagenoeg volledig naverbrand.

Wat betreft het uiterlijk van de kachel: deze haard is echt iets voor de liefhebber van rustieke en toch uitgesproken vormgeving. het is een gietijzeren kachel die voorzien is van grote halfronde deuren. Via deze deuren kan het hout in de kachel gelegd worden. Tevens geeft het de haard een speels accent doordat ruim zicht op het vuur geboden wordt. Het nostalgische model staat op elegante pootjes, wat een ruimtelijke indruk geeft.

Technische specificaties: De kachel heeft een boven- en een achteraansluiting. Afhankelijk van uw situatie kunt u dus zelf bepalen hoe u de kachel plaatst. De capaciteit van de haard is minimaal 2, maximaal 7 kW. Leverbaar in de kleur blue-black emaille of zwart gespoten.

De prijs van de F400 is fl 3.717,-- (inclusief) zwart fl 4.567,-- (inclusief) blue black emaille

Helex beschikt over een landelijk dealernetwerk. Voor advies op maat kunt u terecht bij één van de dealers bij u in de buurt.

Voor het opvragen van beeldmateriaal en achtergrondinformatie staan wij u graag te woord:

Marja van Daalen, afdeling Public Relations
Tel. nr. 023 583 30 00
Fax. nr. 023 583 30 33
E-mail (m.van.daalen@helex.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie