Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk

Datum nieuwsfeit: 26-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 26-06-2001 Persbericht district Land van Cuijk

VERDACHTE VAN AANRANDING AANGEHOUDEN

De politie heeft dinsdagmorgen een 38 jarige inwoner van Mill aangehouden op verdenking van aanranding. De man wordt ervan verdacht vorige week woensdag een vrouw onzedelijk betast te hebben in de bossen in de omgeving van Escharen. De man is ingesloten en inverzekering gesteld.

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Bij een verkeersongeval op de St. Anthonisweg in Boxmeer is maandagavond rond 19.20 uur een 36 jarige motorrijder uit Gennep gewond geraakt. Een automobilist wilde vanaf de St. Anthonisweg rechtsaf de oprit naar een benzinestation oprijden. Hierbij stopte hij om een fietser voor te laten gaan. Twee automobilisten die hier achter reden konden op tijd remmen. De motorrijder die hier weer achter reed remde waarschijnlijk te hard waardoor hij voorover van zijn motor viel. Hij kon een aanrijding met de voor hem rijdende voertuigen wel voorkomen. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Boxmeer gebracht.

BRAND IN GRAAFMACHINE

Maandagavond rond 23.15 uur brak brand uit in een graafmachine die geparkeerd stond aan de Kruisstraat in Oeffelt. De brandweer kon niet voorkomen dat de cabine van de machine behoorlijke schade opliep. De politie sluit brandstichting niet uit en stelt een onderzoek in. Op de Broekstraat in Boxmeer brandde maandagnacht een personenauto uit. De auto bleek vorig jaar gestolen te zijn in Oss. De auto is afgesleept.

CONTROLE SNELHEID

De politie Land van Cuijk heeft dinsdagmorgen op twee plaatsen in Rijkevoort een snelheidscontrole gehouden. Op de Hapsedijk is de snelheid van 108 passerende voertuigen gemeten. 30 bestuurders reden te hard waarvan de hoogste snelheid 85 km/u bedroeg waar 50 km/u is toegestaan. Op de Hoogeindsestraat reden 60 bestuurders te hard. Hier is de snelheid van 344 voertuigen gemeten. De hoogste snelheid was 135 km/u waar 80 km/u mag.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie