Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel

Datum nieuwsfeit: 26-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 26-06-2001 Persbericht district Aa & Dommel

ONGEVAL LETSEL

Maandagavond is op de Prinses Margrietstraat in Schijndel een 16-jarige jongen uit Schijndel gewond geraakt toen hij op zijn brommer door een auto werd aangereden. De jongen verzuimde de automobilist voorrang te verlenen, hij hield diverse kneuzingen en wondjes van de voorruit aan de botsing over. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch.

INBRAAK

In een bakkerij aan de Heuvel in Sint Oedenrode is vannacht ingebroken. De winkeldeur bleek geforceerd, uit de zaak was niks weggenomen. Ook in een kapsalon aan de Kofferen is de afgelopen dagen getracht in te breken, daar bleef het alleen bij schade aan de voordeur. Een onbekende heeft maandagnamiddag een raam van een kantoorruimte naast een huis aan de Kruishoeveweg in Vught. Van een tafel is een portemonnee weggenomen. Ook lagen andere goederen klaar om mee te nemen, maar klaarblijkelijk is men gestoord geworden en heeft men de benen genomen.

VANDALISME

Op twee adressen in Vught heeft vermoedelijk baldadige jeugd gisteren brandbaar materiaal door de brievenbus heengegooid. Dat gebeurde bij een huis aan de Nieuwstraat en daarna aan de Schoolstraat. Er ontstond gelukkig alleen lichte schade.

ZEILEN VRACHTWAGENS OPENGESNEDEN

Op de parkeerplaats van een tankstation aan de Rijksweg A2 bij Liempde zijn vannacht van een vijftal geparkeerde vrachtwagens de zeilen opengesneden. Er is niets ontvreemd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie