Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 26-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 26-06-2001 2e Persbericht 26 juni 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Waterlekkage leidt naar hennepkwekerij Een waterlekkage bij de onderburen, dinsdagmorgen rond 4.00 uur, was aanleiding tot de ontmanteling van een hennepkwekerij op het Pastoor van Griensvenpad. De politie hield een 29-jarige Eindhovenaar aan. Hij had 393 hennepplanten in de woning staan. De kwekerij is ontmanteld en tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Inbreker aangehouden
Dinsdagmiddag rond 13.15 uur is op een terrein van een bedrijf aan de Zwaanstraat een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij werd door buurtbewoners betrapt toen hij aan het inbreken was in een woning aan de Bezuidenhoutseweg. Bij de woning was een ruit vernield en toen buurtbewoners polshoogte namen ging de man er zonder buit vandoor. De ontdekte inbreker klom bij een nabij gelegen bedrijf over het hek. Daar werd hij door de inmiddels gealarmeerde beveiligingsdienst aangehouden en overgedragen aan de politie. De man is in verzekering gesteld.

Eindhoven: Diefstal auto
In de nacht van maandag op dinsdag is in de Amienslaan een paarse Volkswagen Golf met het kenteken TZ-PZ-88 gestolen.

Veldhoven: Snelheidscontrole
Dinsdagmorgen tussen 8.30 en 11.00 uur is op industrieterrein de Run in Veldhoven een snelheidscontrole gehouden. De politie controleerde 686 voertuigen en daarvan reden er 148 te snel. De snelste reed 95 km/u in plaats van de toegestane 50 km/u.

Lage Mierde: Inbraak veldschuur
In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een veldschuur aan de Meirweg in Lage Mierde. Het slot van de schuurdeur werd opengebroken en de dieven namen twee boormachines, een slijpmachine, een bosmaaier en een kettingzaag uit de veldschuur mee.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie