Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 26-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 26-06-2001 Mediaberichten 26 juni (laatste bericht)

REGIO Snelheidscontroles

NEDERWEERT - Tijdens een snelheidscontrole op de Venloseweg op maandagmiddag in het kader van het project Samen minder zijn 21 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 1094 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 126 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan.

BEESEL - Tijdens een snelheidscontrole op de Bussereindseweg op dinsdagmorgen zijn 33 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 101 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 85 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

VENLO - Tijdens een snelheidscontrole op de Weselseweg op dinsdagmorgen zijn 61 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 587 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 90 km/uur waar 60 km/uur is toegestaan.

WEERT Verkeerscontroles

WEERT Tijdens verkeerscontroles op diverse locaties op dinsdag zijn in totaal 19 bekeuringen uitgedeeld. Dertien bestuurders droegen geen autogordel, vijf bestuurders hadden geen autopapieren bij zich en van een auto was de APK vervallen.

AFFERDEN Schennispleger

AFFERDEN Een 10-jarig meisje uit Afferden is dinsdag rond het middaguur bij de kapel op de Kapelstraat het slachtoffer geworden van een schennispleger. De man vroeg waar hij kon plassen. Samen met twee vriendinnetjes verwees het slachtoffer de man naar een WC. Even later kwam de man terug en zei dat hij daar niet kon plassen. Hij vroeg daarop het slachtoffertje of zij niet in de auto mee wilde om uit te leggen waar hij wel kon plassen. Dit werd door het meisje geweigerd. Het betreft een man met een lengte van ongeveer 1.70m., leeftijd 50-60 jaar, hij droeg een lange groene jas en een soort jagershoedje. De man had een ongeschoren uiterlijk en een bol gezicht. Hij werd gezien bij een zilvergrijze of beige auto of kleine bus met een Duits kenteken. De politie is op zoek naar getuigen of zij die meer informatie kunnen verschaffen. Zij kunnen contact opnemen met de basiseenheid Gennep, telefoonnummer 0900-8844 (30 cent per minuut).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie