Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wedstrijd Boegbeelden 2001 Hoogezand-Sappemeer

Datum nieuwsfeit: 26-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoogezand-Sappemeer

persberichten

(terug)

Hoogezand, 26 juni 2001 Persbericht 2001/43

Boegbeelden 2001: trots zijn op Hoogezand-Sappemeer

Tot 1 september kunnen inwoners van Hoogezand-Sappemeer van jong tot oud meedoen aan een wedstrijd. De gemeente is benieuwd waar inwoners in Hoogezand-Sappemeer nu trots op zijn, om te kunnen bepalen waar we in de toekomst trots op moeten zijn. Hoogezand-Sappemeer is bezig met het opstellen van de opvolger van de Structuurschets Hart nodig uit 1993. Deze nieuwe ontwikkelingsvisie draagt de titel Boegbeelden 2015.

Trots zijn kan gaan over het huis of de tuin, de buurt of de straat, die leuke fietsroute, de rust en ruimte van onze gemeente, de vereniging, de buren, de school, het bedrijf. Alles wat bijvoorbeeld op de camping bij de tent of in het washok ter sprake kan komen. Zo, dus u komt uit Hoogezand-Sappemeer. En, bevalt dat een beetje? Alle onderwerpen zijn welkom en in elke vorm. Een tekening of foto, een verhaal of gedicht, een zelfontworpen ansichtkaart. Alles is prima, zo lang het maar duidelijk is waar inwoners trots op zijn, wat hun Boegbeeld 2001 is.

De prijzen

De leukste, verrassendste, mooiste, ontroerendste inzendingen krijgen een prijs. Er zijn drie categorieën:

* Jeugd (tot en met 12 jaar)

Een geheel verzorgde dagtrip voor maximaal 8 personen naar het Noorder Dierenpark in Emmen. Vervoer heen en terug met een taxibusje, gratis entree en na afloop een lekkere maaltijd naar keuze van de winnaar maakt deel uit van de prijs.

* Jongeren (13 tot en met 20 jaar)

Met maximaal 6 personen een compleet verzorgde dag op avontuur in Six Flags Holland, een van de populairste pretparken van Nederland. Vervoer per trein en bus is inbegrepen evenals de entree en voldoende eten en drinken.

* Volwassenen (21 jaar en ouder)

Een geheel verzorgde avond uit in Hoogezand-Sappemeer voor vier personen. Taxivervoer, een diner in een restaurant naar keuze, een voorstelling in t Kielzog, Centrum voor Kunst en Cultuur en een afsluitende borrel zijn inbegrepen.

Spelregels

In de HS-krant van 27 juni staan alle spelregels van deze wedstrijd vermeld. Inwoners kunnen hun Boegbeeld 2001 vóór 1 september 2001 sturen naar:

Gemeente Hoogezand-Sappemeer
Project Boegbeelden 2015
Postbus 75
9600 AB Hoogezand.

Afgeven bij de receptie van het gemeentehuis, Gorecht Oost 157 in Hoogezand, kan natuurlijk ook.

(top)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie