Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Commissievergadering RO Maassluis

Datum nieuwsfeit: 26-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Maassluis
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Maassluis

20-6-2001

Commissie RO vergadert op26 juni

Op dinsdag 26 juni is er een openbare vergadering van de raadscommissie voor Ruimtelijk Ordening en Stadsontwikkeling, Groenvoorziening, Verkeer en Vervoer en Civiele Werken. De vergadering wordt gehouden in de Burgerzaal in het stadhuis aan de Koningshoek en begint aansluitend aan de gecombineerde vergadering van de commissie Ruimtelijke Ordening, Milieu en Financiën.

Op de agenda van de vergadering staan onder andere de volgende onderwerpen:

Intentieovereenkomst Koningshoek
Voor de herontwikkeling van het gebied Koningshoek is de samenwerking tussen de betrokken partijen vastgelegd in een intentieovereenkomst. De gemeenteraad wordt voorgesteld in te stemmen met deze overeenkomst.

Jaarverslagen 2000
De jaarverslagen van de gemeente Maassluis en Dukdalf Bedrijven zijn afgerond. Door de registeraccountant zijn goedkeurende accountantsverklaringen afgegeven. De raad wordt voorgesteld de jaarrekeningen 2000 vast te stellen

Matrixborden
Uitvoering gevend aan de motie nummer 5 van de raad, aangenomen in zijn vergadering van 7 november 2000, stelt het college de raad voor om een krediet te verlenen tot het houden van snelheidsmetingen en het op basis daarvan plaatsen van een matrixbord op de Dr. Albert Schweitzerdreef en de Mozartlaan.

Vaststelling Groenstructuurplan 2001
Op 30 januari 2001 heeft het college de Groenvisie van het Groenstructuurplan 2001 vastgesteld en kennis genomen van de groenactieplannen. Hierna is van 26 februari tot en met 16 maart 2001 een lichte inspraakprocedure voor dit plan gehouden. Deze inspraakprocedure heeft geleid tot een beperkte aanpassing van het Groenstructuurplan 2001. Het huidige speel/grasveld tussen "de Parasol" aan de Richard Hollaan en de oude Maasdijk wordt aangewezen als onderdeel van de wijkgroenstructuur in het Groenstructuurplan 2001.
De gemeenteraad wordt voorgesteld de (aangepaste) Groenvisie van het Groenstructuurplan 2001 vast te stellen en kennis te nemen van de groenactieplannen.

Inspreken en vragenhalfuur
Wie wil inspreken op een agendapunt, moet bij het begin van de vergadering aanwezig zijn. Ook is het mogelijk gebruik te maken van het vragenhalfuur. In het vragenhalfuur, dat bij iedere reguliere commissievergadering op de agenda staat, kunnen belangstellenden onderwerpen aan de orde stellen die niet op de agenda van de vergadering staan, maar wel tot het werkterrein van die betreffende raadscommissie horen.

Gerelateerde documenten:
Vergadering Commissie Ruimtelijke Ordening van 26-6-2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie