Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Whizzdom LMS nu ook in Italië beschikbaar

Datum nieuwsfeit: 26-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Whizzdom LMS nu ook in Italië beschikbaar

Hilversum, 26 juni 2001 - Whizzdom, een toonaangevende Nederlandse web-based solutions provider, heeft een partnercontract afgesloten met EOS Knowledge & Learning - onderdeel van de EOS Consulenza per la Direzione Group - in Milaan, Italië.

EOS K&L is een consultancy organisatie dat gespecialiseerd is in hoogwaardige services voor kennismanagement en leerprojecten. EOS K&L ontwerpt en levert tailormade oplossingen voor haar klanten, om met behulp van het Learning Management Systeem de kennis en kunde van een organisatie om te buigen naar werkelijk bruikbaar, waardevol 'intellectueel kapitaal'. Deze diensten gaat EOS K&L ondersteunen met het Learning Management & Knowledge Management System van Whizzdom.

"Onze aanpak is mensen helpen informatie beter en sneller te verwerken, op een gemakkelijke en natuurlijke manier. Wij hebben dit partnercontract met Whizzdom getekend omdat zij dezelfde praktische aanpak kennen", zegt Lauretta Filangieri, Managing Director van EOS Knowledge & Learning.

EOS K&L heeft met name veel relaties in het bankwezen en de farmaceutische industrie in Italië. Gezamenlijk met diverse content partners vervaardigt EOS de specifiek gewenste
e-learn oplossingen.

"Dit partnercontract met EOS is een bevestiging van Whizzdom's overtuiging om als een lokale web-based solutions provider op de Europese markt te opereren", aldus Joggie Taute, CEO Whizzdom B.V. "De Europese spreiding van onze organisatie groeit gestaag door en Italië is voor Whizzdom een belangrijke groeimarkt".

Deze overeenkomst is een aanvulling op de groeiende partnership overeenkomsten die Whizzdom met verschillende partijen aangaat verspreid over geheel Europa.

Whizzdom
Whizzdom is een toonaangevende, Nederlandse web-based solutions provider met producten als Learning Management System (LMS), Knowledge Management System (KMS) en Assessment & Survey. Met succes zijn systemen geïmplementeerd bij onder andere de Universiteit Nyenrode, Oxford University, Templeton College, Triam, ISS, IP GlobalNet,TinQwise, Ingenio, Info Opleiders, Creyf's Group, AstraZeneca en diverse Ministeries. www.whizzdom.nl

EOS Knowledge & Learning
EOS K&L is onderdeel van EOS Consulenza per la Direzione Group,dat gespecialiseerd is in hoogwaardige services voor kennismanagement en leerprojecten. EOS K&L legt de focus op het creëren van leeromgevingen die de klanten helpen hun kennis en expertise om te zetten in waarden zoals: het definiëren van zakelijke doelstellingen, het in kaart brengen van kennis en leer structuren, het selecteren van coherente kennis- en leeroverdracht modellen, het selecteren van een bijpassend platform, het samenstellen van bijpassende inhoudspakketten en uiteraard het evalueren en in kaart brengen van de verrichtte investeringen in dergelijke leerprocessen. www.eoskl.it

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Whizzdom B.V., A: Work in Progress
Joggie Taute, CEO Judith Huisman
Tel: 035 68 39 494 Tel: 020 36 31 152
E-mail: (joggie.taute@whizzdom.nl) E-mail: (jhuisman@workinprogress.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie