Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start onderzoek komst SUWI-Bedrijfsverzamelgebouw in Lisse

Datum nieuwsfeit: 26-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Lisse

WELZIJN

Structuur Uitvoering Werk en Inkomen in Bedrijfsverzamelgebouw

Onlangs heeft de Tweede Kamer de nota "Grofontwerp Structuur Uitvoering Werk en Inkomen" (SUWI) goedgekeurd. Hierin wordt benadrukt dat het van belang is dat gemeenten, arbeidsbureau´s en uitkeringsinstanties intensief met elkaar samenwerken. De gemeente Lisse heeft besloten om in overleg met het Centrum voor Werk en Inkomen in Lisse(CWI)Arbeidsvoorziening en het Uitvoeringsorgaan Werknemersverzekeringen (UWV) te onderzoeken of een SUWI-Bedrijfsverzamelgebouw tot de mogelijkheden behoort. In zo´n bedrijfsverzamelgebouw zullen SDB- gemeenten, arbeidsbureau´s, uitkeringsinstanties en eventueel uitzendbureaus gezamenlijk vertegenwoordigd zijn zodat iedereen met vragen over werk en inkomen op één ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie