Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Etos introduceert drie innovatieve dagkuren

Datum nieuwsfeit: 26-06-2001
Bron: Koninklijke Ahold
Zoek soortgelijke berichten
Koninklijke Ahold


- PERSBERICHT -

Vitaminekuren voor specifieke momenten

ETOS DAGKUREN: NATUURLIJKE INSTANT OPLOSSINGEN, TRENDY VERPAKT

Beverwijk, 26 juni 2001- Etos introduceert drie innovatieve vitaminedagkuren, elk met een tailormade oplossing voor een specifiek gebruiksmoment. Etos Jetlag Relief, als opknapper na een vliegreis met lastig tijdsverschil. De dagkuur Etos After Fun Relief als hulpmiddel bij ''s nachts een vent, 's morgens een vent', en de Etos Party Booster voor een energieboost op het juiste moment. "Deze drie vitamineproducten zijn uniek in Nederland en spelen in op de huidige behoefte van de consument", vertelt Category Manager Gerard van Ruiten. "Die wil namelijk een natuurlijke en instant oplossing op het door hem gewenste moment." Een beknopte bijsluiter vertelt glashelder wat er in het supplement zit en waarom. Duidelijk en doelgericht.

De nieuwe dagkuren zijn minder algemeen dan de gebruikelijke supplementen. Ze zijn bedoeld als gericht hulpmiddel voor een bepaalde fysieke toestand als gevolg van een bekende situatie. Een lange nacht, bijvoorbeeld, of een eindeloze vliegreis. Van Ruiten: "De naam van het product vertelt direct wat de bedoeling ervan is. De standaard informatievoorziening rondom vitamines is nog altijd wat medisch en te algemeen. Etos komt nu met een pasklaar product: Heb je een jetlag? Neem Etos Jetlag Relief." Behalve de heldere doelstelling per product zit er ook een duidelijke gedachte achter de supplementen zelf. De nieuwe dagkuren bevatten uitsluitend natuurlijke vitaminen, mineralen en supplementen. De dagkuren zijn bovendien ook leuk om cadeau te geven. Ze zijn verpakt in een fraai, metalen blikje. Een doosje kost ? 9,99 en bevat zestien capsules.

Feestje gehad, overgewerkt of lang gevlogen?
Etos After Fun Relief is een dagkuur op basis van vitamine B-complex, biotine, foliumzuur, magnesium, coffeïne, cola-nut en guarana. Deze 'Eerste Hulp Bij Fikse Kater' verzacht het katerige gevoel door de alcoholafbraak in de lever te versnellen, extra energie te geven en het concentratievermogen op peil te houden. Ook als je het extra druk hebt gehad op je werk is deze kuur prima. De Etos Party Booster is er als je de bui al voelt hangen voordat het feest begint. Het is een voedingssupplement dat voor een energie-boost zorgt. De Etos Party Booster geeft extra energie en een fit gevoel. Innemen voor, tijdens en na het feest en je kan er volop tegen. De serie van drie dagkuren bevat tot slot nog de Etos Jetlag Relief, als directe verzachtende hulp tegen de gevolgen een jetlag. Die hulp is afkomstig van natuurlijke hulptroepen, zoals vitaminen, mineralen en supplementen. Bij een jetlag is de biologische klok van slag en sluit het slaapritme niet aan bij het leven in een andere tijdzone. Etos Jetlag Relief bestaat uit capsules die op een specifiek moment hun werk doen: slaap verdrijven en energie geven terwijl je eigenlijk naar bed wil én slaperig maken als je biologische klok net aan de dag wil beginnen.

Etos' vitaminelijn compleet
Etos introduceerde onlangs een aanzienlijk Eigen Merk-assortiment vitaminen, bestaande uit negen sublijnen met in totaal circa honderd verschillende producten. Elk product is afgestemd op een specifiek fysiologisch aspect of behoefte. Zo zijn er supplementen voor bescherming, weerstand, energie, beweging, gewicht, ontspanning, dagelijkse aanvulling, organen, of specifiek voor vrouwen. Daarnaast zijn er nog aanvullende weekkuren. De drie nieuwe dagkuren zijn een voltooiing van Etos' totale lijn vitaminen, mineralen en supplementen (VMS). De introductie van de VMS-lijn is een logisch vervolg op de energie-filosofie van Etos, die zich het beste laat vertalen in de slogan 'Waar haal je de energie vandaan?'


- EINDE PERSBERICHT -
Noot aan de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie