Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatiebijeenkomsten FNV Grensarbeid

Datum nieuwsfeit: 27-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FNV

Informatiebijeenkomsten Grensarbeid

Regio Zuidwest - ad.dekker@fnv.nl

De FNV organiseert in juni twee bijeenkomsten voor grensarbeiders. Deze bijeenkomsten zijn in eerste instantie bedoeld voor FNV(kader)leden die zelf grensarbeider zijn, maar ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. Centraal tijdens de bijeenkomsten staat het rapport van de commissie-Linschoten, dat op 21 mei werd gepresenteerd. De commissie-Linschoten is ingesteld naar aanleiding van het belastingverdrag Nederland-België. Opdracht was het in kaart brengen van problemen van grensarbeiders (ook langs de Nederlands-Duitse grens) en het doen van voorstellen voor oplossingen. Daarbij gaat het zowel om fiscale problemen als om punten op het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie