Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitreiking diploma's muziekonderwijs gemeente Waalre

Datum nieuwsfeit: 27-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Waalre

Voor meer informatie of vragen over de inhoud van de persberichten op deze pagina kunt u contact opnemen met de afdeling Voorlichting van de Gemeente Waalre, e-mail:
(gemeente@waalre.nl), tel.: 040 - 2282532 / 040 - 2282525.

Woensdag 27 juni om 14.00 uur in het gemeentehuis van Waalre:

UITREIKING DIPLOMA'S MUZIEKONDERWIJS

Waalre, 20 juni 2001

- Op woensdag 27 juni 2001 wordt om 14.00 uur aan, naar verwachting 95 kinderen, een diploma muziekonderwijs uitgereikt. De uitreiking kent dit jaar een officieel tintje, doordat deze voor het eerst plaatsvindt in het gemeentehuis van Waalre. Wethouder F. Creemers van cultuur zal de uitreiking verrichten. Harmonie Juliana zorgt daarbij voor een muzikale omlijsting.

De kinderen, in de leeftijd van 10 tot 20 jaar, zijn leden van Harmonie Juliana, Harmonie De Volharding of De Muziekschool Aalst-Waalre. Zij leggen hun muziekexamen ondere andere af op donderdag 21, vrijdag 22 of zaterdag 23 juni aanstaande. Er wordt examen gedaan op vier verschillende niveaus, die variëren van basisniveau tot conservatorium opstapniveau. De examenkandidaten bespelen de volgende muziekinstrumenten: klarinet, saxofoon, trompet, euphonium, dwarsfluit, slagwerk, hoorn, keyboard, piano, blokfluit en hobo.

Programma

Op woensdag 27 juni aanstaande worden alle leerlingen met hun ouders ontvangen in de raadzaal van het gemeentehuis met koffie, thee en limonade. Wethouder F. Creemers zal de officiële opening verrichten. Daarna worden de leerlingen één voor één naar voren geroepen waarbij zij hun diploma ontvangen van hun `eigen' docent(e). Wethouder Creemers overhandigt aan alle kinderen een presentje namens de gemeente. Na afloop van de diploma-uitreiking, naar verwachting om 16.00 uur, zal Harmonie Juliana de muzikale afsluiting verzorgen door het bekende `Lang zullen ze leven' voor de leerlingen te spelen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie