Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Unit 4 Agresso finalist Certified Partner Award Microsoft

Datum nieuwsfeit: 27-06-2001
Bron: Unit 4 NV
Zoek soortgelijke berichten
Unit 4 NV

Persbericht:

Unit 4 Agresso finalist voor de Certified Partner Award van Microsoft

Sliedrecht, 27 juni 2001- Unit 4 Agresso kondigt aan door Microsoft benoemd te zijn als één van de vijf finalisten wereldwijd voor de vierde jaarlijkse Microsoft Certified Partner Awards. Unit 4 Agresso vertegenwoordigt West-Europa in de categorie 'Packaged Application' van het jaar. In totaal werden voor deze awards bijna 800 inschrijvingen ontvangen in twaalf verschillende categorieën.

Unit 4 Agresso is geselecteerd vanwege het innovatieve gebruik van de nieuwste Microsoft technologieën wat klanten een duidelijk voordeel oplevert. "Het was een eer zo veel verschillende zakelijke toepassingen op basis van onze producten te ontvangen," vertelt Ian Rogoff, vice president van de Worldwide Partner Group bij Microsoft, "maar Unit 4 Agresso stak duidelijk uit boven de andere eveneens kwalitatief hoogwaardige inschrijvingen die we hebben ontvangen."

Prijs erkent wereldwijde innovatie met behulp van Microsoft technologieën "Deze prijs is een erkenning van de leidende positie van Unit 4 Agresso wat betreft het leveren van innovatieve oplossingen aan organisaties die veelvuldig geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen", zegt Chris Ouwinga, CEO en President van Unit 4 Agresso. "Wij behoren tot de early adopters van de Microsoft technologie en nu maken we gebruik van de .Net architectuur om onze producten naar een hoger niveau te tillen. Een snelle erkenning van Windows 2000 leverde ons een extra aanbeveling op en als een van de eersten in Europa hebben we een interactieve site die aanzienlijke voordelen oplevert op het gebied van e-commerce door gebruik te maken van BizTalk Server. De combinatie van onze oplossingen biedt de klant zowel uitstekende waar voor zijn geld als superieure technologische oplossingen die zakelijk gezien echte voordelen opleveren."

De finalisten worden onderscheiden tijdens het Fusion 2001 partner evenement van Microsoft dat plaatsvindt van 13 tot 16 juli in Anaheim, CA. Ian Rogoff, Vice President van de Worldwide Partner Group bij Microsoft zal 15 juli de winnaars in de twaalf categorieën bekend maken tijdens één van de openingssessies.

Over het Microsoft Certified Partner Programma
Om partners te helpen succesvol te zijn met hun oplossingen gebaseerd op Microsoft technologieën, biedt Microsoft haar Certified Partners verschillende middelen aan waaronder training, technische ondersteuning, vervroegde toegang tot Microsoft producten en 'peer-networking' mogelijkheden die partners de kans bieden samen te komen en de klant end-to-end oplossingen te leveren. Alle Microsoft Certified Partners hebben door Microsoft gecertificeerde professionals in dienst of beschikken over gecertificeerde producten die compatibel zijn met Microsoft's Windows platform.


Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie