Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Arcadis betrokken bij bouw productielokatie Philips

Datum nieuwsfeit: 27-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Arcadis
Zoek soortgelijke berichten
Arcadis

PERSBERICHT
ARCADIS NV
Utrechtseweg 68
Postbus 33
6800 LE Arnhem
Tel 026 3778 292
Fax 026 4438 381
www.arcadis.nl

Arnhem, 27 juni 2001

ARCADIS INTEGRAAL BETROKKEN BIJ BOUW STRATEGISCHE PRODUCTIELOKATIE PHILIPS

De Belgische ARCADIS dochter Gedas NV gaat Philips Lighting NV in Turnhout in België assisteren bij de bouw van een productielocatie voor UHP lampen, een topproduct van Philips dat ondermeer gebruikt wordt in beamers voor dataprojectie. ARCADIS levert voor de bouw van het omvangrijke productie- en kantorencomplex naast de al afgeronde haalbaarheidsstudie een totaalpakket aan multidisciplinaire diensten, waaronder het totale bouwontwerp, ontwerp van elektriciteit, brandbeveiliging, omringende infrastructuur en hvac-utilities. Daarnaast coördineert ARCADIS de veiligheid gedurende de bouw en neemt de onderneming het projectmanagement voor haar rekening. De bouw van de productielocatie die een bouwsom vertegenwoordigd van enkele miljoenen euro's, moet in mei 2002 afgerond zijn, wat een grote druk legt op het bouwproces.

"De geïntegreerde projectaanpak van ARCADIS waarin alle disciplines zijn betrokken en consultants ter plekke gedetacheerd worden spreekt ons aan. Daarnaast is de eerdere ervaring van ARCADIS in het multidisciplinair ontwerpen van industriële gebouwen voor ons van doorslaggevend belang geweest in onze keuze voor ARCADIS", aldus Henk Coppens, bedrijfsdirecteur van Philips Lighting.

Bestuursvoorzitter Harrie Noy van ARCADIS hierover: "Deze opdracht sluit goed aan bij de strategische ambitie om onze diensten aan industriele klanten te intensiveren en te verbreden. Door het integreren van verschillende services in een totaalpakket, hebben we Philips ons inziens een prachtige aanbieding kunnen doen".

ARCADIS is een toonaangevende dienstverlenende kennisorganisatie, wereldwijd werkzaam op de terreinen infrastructuur, gebouwen, milieu en communications. Wij nemen verantwoordelijkheid voor projecten en programma's van idee, via implementatie tot exploitatie. Centraal in onze integrale aanpak staat de meerwaarde voor onze opdrachtgevers.
ARCADIS telt 8000 medewerkers, die met elkaar een jaarlijkse omzet van EUR 800 miljoen genereren. We zijn resultaatgericht, investeren voortdurend in onze kennis en vaardigheden, zodat we opdrachtgevers maximale waarde kunnen bieden in de vorm van haalbare oplossingen die bijdragen aan hun succes.

Voor meer informatie:
Joost Slooten, ARCADIS, tel: 026 3778604, e-mail: (j.slooten@arcadis.nl) Walter Verbruggen, GEDAS, tel: +32 (0)33 608374, e-mail: (wverbruggen@gedas.be)

Bezoek ons op Internet: www.arcadis.nl

Truus Lodder
Corporate Communications
phone: +31 (0)26 3778 286
Fax: +31 (0)26 4438 381
Email: (g.a.lodder@arcadis.nl)
Postbus 33, 6800 LE Arnhem

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie