Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Oss

Datum nieuwsfeit: 27-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 27-06-2001
Persbericht district Maasland

BLIKSEMINSLAG

Vanochtend om 9.00 uur is de bliksem in een huis aan Den Bogert in Lith inge-slagen. Toen de politie ter plaatse kwam sloegen de vlammen uit het dak, er was brand op de bovenverdieping ontstaan. De 17-jarige dochter des huizes werd wakker van de klap en kon zich zelf op tijd in veiligheid brengen. De brandweer bluste het vuur, het schadebedrag is nog onbekend. Vanwege vermoedelijke asbest is de omgeving afgezet geweest.

WINKELDIEVEN AANGEHOUDEN

Dinsdagmiddag heeft de politie in Oss vier winkeldieven aangehouden. De politie werd geattendeerd op een verdachte auto aan de Terwaenen, waarin twee men-sen zaten, en twee anderen brachten elke keer goederen naar de auto en deden deze in de kofferbak. De politiemensen spraken de inzittenden aan, en toen het andere duo, een man en een vrouw, weer aan kwamen lopen met een tas, wer-den ook zij aangesproken. In de - geprepareerde tas - zaten gestolen broeken. In de kofferbak van de auto lag nog meer gestolen kleding. Het viertal, allen drugsverslaafden uit Nijmegen, werden op het bureau ingesloten.

STOELENDIEF BETRAPT

Vannacht heeft de politie een 20-jarige jongen uit Bergeijk betrapt op het stelen van twee terrasstoelen. De surveillance zag de jongen op de Rogstraat in Herpen met twee stoelen sjouwen, en even later niet meer. Toen hij er op werd aange-sproken, bleek hij twee stoelen vanaf een cafeterras aan het Alard van Herpen-plein te hebben meegenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie