Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Turbo-rotonde op kruispunt Ganzenweg-Zeewolderdijk

Datum nieuwsfeit: 27-06-2001
Bron: Provincie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Flevoland

Zwemwater

Turbo-rotonde op kruispunt Ganzenweg-Zeewolderdijk

Het kruispunt Ganzenweg-Zeewolderdijk op de doorgaande route van Lelystad naar Harderwijk wordt volgend jaar volledig vernieuwd. Een voorstel hiervoor van het college van Gedeputeerde Staten wordt voorgelegd aan Provinciale Staten van Flevoland. Reconstructie van het kruispunt is nodig om de verwachte toename van het verkeer op een vlotte manier af te wikkelen. Bovendien wordt er veel aandacht geschonken aan de verkeersveiligheid op dit drukke punt. Hoewel aanvankelijk werd gedacht aan een kruispunt met een verkeersregelinstallatie, is er uiteindelijk een ander alternatief naar voren gekomen: een zogenaamde turbo-rotonde. Reconstructie van het bestaande ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie