Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

WES4U wellicht vervanging voor XOIP

Datum nieuwsfeit: 27-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

WES4U BV

WES4U vervanging voor XOIP?

WES4U vervanging voor XOIP?

Uithoorn 27 juni 2001, Nu XOIP bekend heeft gemaakt in navolging van KPN de voicemail niet meer gratis aan te bieden, blijft voor diegene die gratis berichten wil ontvangen en verzenden maar weinig keus. WES4U (World E-mail Service for you) heeft als één van de weinigen een berichtenservice waar men gratis berichten kan ontvangen en verzenden op de manier zoals de klant wenst.

Geen nieuw telefoonnummer

Iedereen die na een avontuur bij XOIP of KPN niet meer zit te wachten op wéér een nieuw nummer en een teleurstelling, is bij WES4U aan het goede adres. WES4U verzorgt verzending en ontvangst van berichten via het meest geregistreerde nummer, namelijk via het reguliere telefoonnummer.
De simpelheid van de WES4U berichtenservice via het telefoonnummer, zoals ontvangen per e-mail, fax, sms, voorgelezen door een spraaksynthese of zelfs per ansichtkaart maakt de voicemail overbodig. Gebruikersgemak is duidelijk een handelsmerk van WES4U.

Naast het berichtensysteem is het tevens mogelijk een persoonlijke startpagina in te stellen, een startpagina zonder knipperende banners en overbodige tekst. Deze pagina is voorzien van snelkoppelingen waar een ieder zijn eigen snelkoppelingen aan kan toevoegen. Dagelijks zijn er ruim 15.000 bezoekers die gebruik maken van de diensten bij www.WES4U.nl.

Tomorrow's Mail Today...(TMT)

'Er zijn steeds meer mensen die over een gsm-nummer, e-mailadres, telefoonnummer en eventueel andere postadressen beschikken. De tijd om op nieuwe berichten te controleren neemt toe, waarbij tevens de angst om een bericht te missen toeneemt.' Aldus een van de bedenkers. 'Indien van het WES4U berichtensysteem gebruik wordt gemaakt hoeft dit niet, de ontvanger ontvangt berichten zoals hij heeft aangegeven.' WES4U is niet van plan om hun klanten voor de gratis diensten te laten betalen, sterker nog, de gratis diensten worden binnenkort uitgebreid.
De diensten die onder andere worden toegevoegd zullen, voor alle bij WES4U aangemelde klanten, vele procenten korting op producten en diensten opleveren.


Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie