Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

GigaPort lanceert SURFnet5

Datum nieuwsfeit: 27-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

GigaPort lanceert SURFnet5

Ontwikkelingen op het gebied van breedband gaan razendsnel. GigaPort heeft als doel bij deze ontwikkelingen voorop te lopen en het bedrijfsleven en de onderzoekswereld te ondersteunen bij strategische innovatie. GigaPort als versneller van innovatie.

Graag meld ik u dat GigaPort, in samenwerking met BT Ignite, Cisco Systems en SURFnet, wederom een mijlpaal heeft bereikt. In juni lanceert GigaPort een nieuwe breedbandig netwerk: SURFnet5. Dit netwerk geldt als het meest geavanceerde computernetwerk ter wereld. Dit Nederlandse computernetwerk voor het hoger onderwijs en onderzoek biedt 100 maal meer capaciteit ten opzicht van het huidige prestatieniveau (SURFnet4). ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie