Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitnodiging poëzie-avonden in De Twijfelaar te Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 27-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Alles dicht

& bij deze willen wij je uitnodigen om op woensdag 27 juni de, voor dit seizoen, laatste poëzieavond van "een continue opzet" bij te wonen.

De poëzieavonden van "een continue opzet" beogen lucht te geven aan de poëzie in Rotterdam en staan inmiddels in een goede traditie van een grote opkomst van een veelal jong publiek en sfeervolle performances afgewisseld door eigentijdse muziek binnen de setting van het beste eetcafé in het hart van Rotterdam.

Het belooft weer een mooie avond te worden, we hebben weer een aantal goede aankomende dichters gevonden, die afwisselende performances, al dan niet begeleidt door muziek, neer gaan zetten. O.a. David Boelee, Daniël Brandsema, De Spookloper, Ab Hoogesteger en jeRoen.

De avond zal verder luister krijgen door poprock voor meisjes.

We hopen je de bewuste avond te zullen treffen in De Twijfelaar, Mauritsstraat 173 (zijstraat v.d. oude Binnenweg) te Rotterdam. Het programma vind aanvang vanaf 21.03.

Dichters en Verdichtenden die een keer in ons programma voor zouden willen dragen kunnen enkele werken en hun gegevens toesturen opdat we contact kunnen opnemen om het een ander te bespreken.

Alles dicht,

jeRoen en Yoram

een continue opzet

reply to: eencontinueopzet@hotmail.com


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie