Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Presentatie plannen vernieuwde station Leiden Centraal

Datum nieuwsfeit: 27-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Het Stationsplein straks

Presentatie plannen Leiden Centraal
Als medio volgend jaar de halfverdiepte fietsenstalling voor station Leiden Centraal gereed is, kan het Stationsplein opnieuw worden ingericht. De gemeente heeft hiervoor een plan gemaakt, dat op woensdagavond 27 juni wordt gepresenteerd. Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom.

BOUWEN EN WONEN - De presentatie moet duidelijk maken hoe het Stationsplein er in de toekomst uit gaat zien. Met behulp van beeldmateriaal laat de gemeente zien hoe de routes voor voetgangers, fietsers en busverkeer straks zullen lopen. Daarnaast komen de bouw van de halfverdiepte fietsenstalling en taxistandplaats en de planning aan de orde.
De Stationsplein-presentatie wordt gehouden in het atrium van het Stadsbouwhuis aan de Langegracht en begint om 20.00 uur. Het atrium is geopend vanaf 19.45 uur.

Tijdens een presentatie in het Stadsbouwhuis op 27 juni wordt duidelijk hoe het Stationsplein er volgend jaar uit gaat zien. Foto: Sander Pardon.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie