Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Kees de Bruin wordt burgemeester Papendrecht

Datum nieuwsfeit: 27-06-2001
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nieuwegein

Wethouder Kees de Bruin benoemd tot burgemeester van Papendrecht Met ingang van 16 juli is wethouder Kees de Bruin bij Koninklijk Besluit benoemd tot burgemeester van Papendrecht. Op korte termijn zal er afscheid van Kees worden genomen in een bijzondere raadsvergadering.

De Gemeente Papendrecht is behalve een woongemeente met dorpse kenmerken, ook een gemeente waar sprake is van belangrijke bedrijvigheid.
Papendrecht kent goede infrastructurele voorzieningen en kwalitatief hoogstaande sociaal culturele voorzieningen en gaat de komende jaren over van een ontwikkelingsgemeente naar een beheersgemeente. Papendrecht maakt onderdeel uit van het samenwerkingsverband Zuid-Holland Zuid en van de daaronder ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie