Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ochtendflits Euronext Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 27-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Euronext Amsterdam

27 Jun 2001 Ochtendflits

Na een somber begonnen en zeer beweeglijke handelsdag herstelde Wall Street zich aan het slot aanmerkelijk: de Dow Jones beperkte het verlies tot 0,3%, de Nasdaq wist 0,7% te winnen. Onzekerheid over de economie blijft troef. Tegenstrijdige signalen volgden elkaar op: enerzijds nieuwe winstwaarschuwingen, waaronder een van de gerenommeerde zakenbank Merrill Lynch, anderzijds de bekendmaking van een hoger dan verwacht consumentenvertrouwen, gestegen huizenverkoop en meer dan verwachte orders voor duurzame goederen.

In Amsterdam wordt de economische teruggang in Europa nu ook steeds duidelijker merkbaar. Buhrmann gaf gisteren nabeurs een winstwaarschuwing wegens ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie