Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Commissievergaderingen gemeente Hoogeveen

Datum nieuwsfeit: 27-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Hoogeveen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoogeveen

Vergadering commissie

Hedenavond, woensdag 27 juni, vergadert de commissie voor Algemene, Bestuurlijke, Economische Zaken en Informatisering vergadert vanavond, woensdag 27 juni in commissiekamer I van het gemeentehuis. De vergadering, die openbaar is, begint om 19.30. Op de agenda staat onder andere:

Onkostenvergoeding bestuurders en beleidsvisie internet, Jaarverslag 2000 van de Commissie voor de beroep en bezwaarschriften, Begroting 2002 Samenwerkingsverband Zuidwest-Drenthe, Jaarrekening en jaarverslag 2000 Regionale Brandweer Drenthe, Beleidsplan, plan voor de organisatie en ontwerp-begroting 2002-2005.

Spreekrecht

Voor het begin van de raadscommissievergadering kunt u gebruik maken van het spreekrecht. Alle insprekers hebben samen ten hoogste 30 minuten de tijd opmerkingen te maken over de genoemde agendapunten. Per persoon is maximaal 5 minuten beschikbaar.

Indien u van het spreekrecht gebruik wilt maken, moet u dit voor het begin van de vergadering meedelen aan de voorzitter. Nadat de commissie één keer over het agendapunt heeft gesproken, kunt u nog een korte nadere informatieve toelichting geven.

Inzage in stukken

De stukken voor deze vergadering liggen gedurende twee werkdagen, voorafgaande aan de vergadering, ter inzage in het voorlichtingscentrum

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie