Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Herziening bestemmingsplan Noordscheschut Hoogeveen

Datum nieuwsfeit: 27-06-2001
Bron: Gemeente Hoogeveen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoogeveen

Partiële herziening bestemmingsplan Noordscheschut

Gedeputeerde Staten van Drenthe hebben bij besluit van 22 mei 2001, kenmerk 21/RW/A1/2001003784 het door de gemeenteraad op 29 maart 2001 vastgestelde bestemmingsplan Partiële herziening van het bestemmingsplan Noordscheschut goedgekeurd.

Het bestemmingsplan betreft een voormalig schoolterrein ten noorden van de Dorstenraai in het dorp Noordscheschut, dat in verband met de opheffing van de school beschikbaar komt. Handhaving en herbestemmen van het schoolgebouw is gelet op de aanwezige milieuaspecten in het kader van de Wet Milieubeheer niet mogelijk. Het nieuwe plan maakt het mogelijk om op het terrein twee vrijstaande woningen te realiseren, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie