Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitbreiding kantine vereniging Noordscheschut in Hoogeveen

Datum nieuwsfeit: 27-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Hoogeveen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoogeveen

Uitbreiding kantine voetbalvereniging Noordscheschut

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Hoogeveen heeft het voornemen met toepassing van artikel 19 lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening vrijstelling te verlenen van het geldende bestemmingsplan ten behoeve van de volgende bouwaanvraag:
* voetbalvereniging Noordscheschut, voor de uitbreiding van de kantine en de bestuursruimte aan de Coevorderstraatweg 40 in Noordscheschut.

De uitbreiding omvat een oppervlakte van 199 m². Met de bestaande bebouwing komt het totaal op 539 m². De goot- en nokhoogte van de bestaande bebouwing en uitbreiding zijn gelijk.

In het bestemmingsplan Noordscheschut hebben de gronden de bestemming Sportterrein. Het bouwen van clubgebouwen, kantines e.d. past binnen deze bestemming, mits de totale oppervlakte beperkt blijft tot 12% van de oppervlakte van het perceel. Het perceel heeft een oppervlakte van circa 2859 m² zodat maximaal 342 m² bebouwd mag worden. Dit betekent dat de uitbreiding niet binnen het bestemmingsplan past.

De bouwaanvraag ligt met ingang van 28 juni tot 25 juli 2001 ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling in het Compagnieshuis, Raadhuisplein 24 in Hoogeveen. Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk zijn/haar zienswijze omtrent de aanvraag bij Burgemeester en Wethouders kenbaar maken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie