Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bestemmingsplannen gemeente Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 27-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Bestemmingsplannen

Inspraak
Op de dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer wordt momenteel de gedeeltelijke herziening van het uitwerkingsplan Grasrijk/Landforum (artikel 11, lid 6, WRO) voorbereid.
Deze herziening heeft betrekking op enkele aanpassingen in de planvoorschriften en de plankaart met als doel op verschillende plaatsen in het plangebied ruimere woningen te kunnen realiseren. In de planvoorschriften zijn daartoe de bebouwingsregels voor woningbouw enigszins verruimd. Tevens zijn op de plankaart onder meer de bebouwingsvlakken voor woningbouw in het centrale plandeel, aan weerszijden van de HOV-baan, verdiept evenals in het zuidwestelijk plandeel. Verder is het tracé van de HOV-baan richting Veldhoven aangepast en zijn enkele wijzigingen van ondergeschikte aard aangebracht.
Het concept van de gedeeltelijke herziening van het uitwerkingsplan ligt op werkdagen tijdens openingsuren van 28 juni 2001 tot en met 25 juli 2001 bij de sector Bouw- en Woningtoezicht in het gebouw Technische Diensten ter inzage.
Ingezetenen en in de gemeente een belang hebbende natuurlijke en rechtspersonen kunnen tot en met 25 juli 2001 schriftelijk hun mening kenbaar maken bij de directeur van de dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer, postbus 998, 5600 AZ Eindhoven.
Ontvangen meningen zullen worden betrokken bij de advisering aan het college van burgemeester en wethouders.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie