Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CDA vindt Topmaster moet voor iedereen bereikbaar blijven

Datum nieuwsfeit: 27-06-2001
Bron: CDA
Zoek soortgelijke berichten
CDA

Eurlings: Topmaster moet voor iedereen bereikbaar blijven

Minister Hermans gooit de brede toegankelijkheid en de goede basiskwaliteit van ons hoger onderwijs te grabbel. Het is onacceptabel dat hij zich niets aantrekt van eerdere in de Kamer aangenomen CDA-moties waarin stond dat topmaster studies niet tot verhoging van het collegegeld mogen leiden. Hermans gaat met zijn nieuwe-nog niet naar buiten gebrachte voorstel over de nieuwe superopleidingen- gewoon door met zijn liberale onderwijsagenda waarbij overheidsgefinancierde onderwijsinstellingen onbetaalbaar worden voor de gewone student. Het CDA-kamerlid Camiel Eurlings wil per brief opheldering van de minister en nog voor het zomerreces een debat over ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie