Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht

Datum nieuwsfeit: 27-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 27-06-2001 Persberichten district Maastricht (H.P. 13.50 uur) Woensdag 27 juni 2001

Maastricht, hennepkwekerij ontmanteld:
Dinsdagmiddag 26 juni 2001 heeft de politie in een loods en in een zeecontainer aan de Malbergsingel te Maastricht twee hennepkwekerijen aangetroffen. Na overleg met de Officier van Justitie werden beide hennepkwekerijen geheel ontmanteld.
Bij een onderzoek in een loods aan de genoemde straat trof de politie omstreeks 13.10 uur een hennepkwekerij aan. In de loods stonden bijna 1000 hennepplanten die beschenen werden door 77 groeilampen. Acht ventilatoren zorgen voor een voordurende luchtverversingen terwijl acht filters zorgden dat ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie