Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Apex behartigt communicatiebelangen Ben van Dijk Electronics

Datum nieuwsfeit: 27-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

- PERSBERICHT-

Apex behartigt communicatiebelangen van Ben van Dijk Electronics

Ben van Dijk Electronics heeft Apex (www.apex.nl) in de arm genomen voor de ontwikkeling en uitvoering van een nieuwe communicatie- en marketingstrategie voor haar Electropoint winkels.

De heer Van Dijk, directeur: "Ben van Dijk Electronics is specialist in onder meer electronica componenten, meetapparatuur en computeronderdelen. Onder de Ben van Dijk Electronics Superstore hangt de unieke zelfstandige formule Electropoint. In Electropoint winkels wordt een geselecteerd assortiment telecom-, computer- en alledaagse electronica-asseccoires verkocht waardoor de winkel zowel voor jongeren, ouderen, hobbyisten en amateurs zeer de moeite waard is. Om ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie