Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Knutselidee.nl wint Focus-In nationale homepageverkiezing

Datum nieuwsfeit: 27-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT: KNUTSELIDEE.NL WINT FOCUS-IN NATIONALE HOMEPAGEVERKIEZING

NIJMEGEN 27-6-2001: De derde editie van de Focus-In.nl nationale homepageverkiezing kende een recordaantal inschrijvingen: 1288 homepages en hun makers deden een gooi naar de prijzen en de eer. Maar Wim Zuiderduin, de man achter Knutselidee.nl mocht in het radioprogramma TROS online vernemen dat hij door vakjury en publieksjury op de eerste plaats was gezet.

Focus-In nationale homepageverkiezing
De drukke Nederlandse ontmoetingsplaats Focus-In.nl organiseerde alweer voor de derde keer de roemruchte nationale homepageverkiezing. Iedere Nederlander kon met zijn homepage meedingen naar de titel 'homepage van het jaar'. De besten werden voorgelegd aan een jury van kenners, dit jaar bestaande uit Jaap de Bruijn (Binnenhofsezaken.net), Karin Spaink (journaliste/schrijfster), Marie-José Klaver (journaliste NRC), Dolf Rogmans (hoofdredacteur Planet Internet), Ben Woldring (Bellen.com) en weblog Alt0169.
Uiteraard mochten ook de bezoekers van Focus-In.nl online stemmen op de 11 genomineerde sites. Knutselidee.nl won de verkiezing net voor twee broers op
nummer twee en drie; Onno en Wessel Zweers. Knutselidee was ook de favoriet bij het publiek.

Knutselidee.nl - www.knutselidee.nl
De winnende site van Wim Zuiderduin is erop gericht mensen aan het knutselen te krijgen. Tips over papier, schaar en speciale gelegenheden worden door Wim niet alleen op een fraaie manier uiteengezet, maar ook voorstellen van bezoekers nemen een belangrijke plek in. Zo wordt de site, die al een jaar of drie bestaat, elk jaar completer en blijven de liefhebbers van knutselen de site regelmatig bezoeken.

Zilveren Pijl
De winnaar krijgt uit handen van de organisatie de trofee, de zilveren pijl en uiteraard het geldbedrag van f. 750,- voor jury en publieksprijs. Het publiek van de site kan ook op de site weer commentaar geven op het juryrapport, alle inschrijvingen bekijken en in het forum discussiëren over homepages.
www.focus-in.nl/homepageverkiezing


* * * * * *

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie