Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

British Telecom kiest Openet Telecom voor uitbreiding

Datum nieuwsfeit: 27-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BRITISH TELECOM KIEST OPENET TELECOM VOOR UITBREIDING PORTFOLIO BILLING EN MEDIATION

Openet s topproduct FusionWorks brengt Convergent Mediation binnen bij BT Information Systems Engineering referentiemodel

Openet Telecom (Dublin, Ierland), marktleider in convergent mediation, maakt bekend dat British Telecom haar product FusionWorks heeft geselecteerd voor opname in BT s Information Systems Engineering (ISE) referentiemodel voor billing. Aan deze keuze van het ISE billing team is een uitvoerige analyse voorafgegaan van de huidige en toekomstige behoeften aan gegevensverwerking voor convergent gebruik van traditionele telefonie, IP verkeer en nieuwe-generatie mobiele domeinen.

De manager van BT s referentiemodel Robbie Jackson zegt hierover: "Met het opnemen in ons portfolio van de technologie van Openet kunnen we deskundig en onpartijdig advies aan de BT group blijven geven over de beste commercieel beschikbare billing en mediation oplossingen."

FusionWorks biedt een complete oplossing voor convergent mediation die een basis legt onder het administratief en commercieel beheerssysteem van elk type service provider. Deze oplossing omvat bijhouden van gebruiksinformatie van abonnees, integratie van nieuwe met verouderde facturatiesystemen, klantenservice, data warehousing, fraudebeheersing en vele andere toepassingen. De architectuur van FusionWorks is rules driven en uitstekend gepositioneerd om mediation van welk soort verkeer dan ook in het referentiemodel te plaatsen. De software biedt efficiënte interfacing met andere toepassingen, zodat een eenduidig en real-time beeld van elke abonnee met diens gebruiksgewoonten kan worden opgebouwd. Dit geeft de service providers strategische informatie voor het ontwerpen van hun campagnes voor marketing en verkoop, die uiteindelijk resulteren in stijgende opbrengsten van value-added diensten.

"Terwijl de netwerken meer divers worden, worden de diensten ook meer gepersonaliseerd. Facturatie voor zulke diensten is echter in toenemende mate complex. Daarom is het voor elke service provider van fundamenteel belang om informatiestromen te kunnen verzamelen uit allerlei soorten bronnen en daartussen correlaties aan te brengen, die nodig zijn voor het opbouwen van de facturatie. Omdat FusionWorks helemaal is ontwikkeld als antwoord op de convergerende netwerken en media, kan het ons die functionaliteit bieden," aldus Jackson.

"Deze stap van BT is een belangrijke motie van goedkeuring voor Openet Telecom. Opgenomen te zijn in ISE s billing referentiemodel en beschouwd te worden als onderdeel van BT s bredere oplossing voor gegevensverwerking in convergent usage is een groot gebaar van erkenning," aldus Peter Galloway, verkoopleider in de UK van Openet Telecom.

Openet Telecom s convergent mediation oplossing vult de systemen aan die momenteel gebruikt worden in het referentiemodel. Deze systemen omvatten andere grote solution providers zoals Geneva, Portal and Lucent. Over Openet Telecom
Openet Telecom, dat in juli 1999 is opgericht, is wereldmarktleider in schaalbare mediation oplossingen die netwerkexploitanten met uiteenlopende netwerken in staat stellen om geavanceerde communicatiediensten gemakkelijk te implementeren, te beheren en te factureren.

Openet Telecom s vlaggeschip FusionWorks is een mediationplatform met hoge prestaties dat gebruikspatronen van klanten samenbrengt uit bestaande onderdelen van de netwerk infrastructuur, IP-netwerken en de volgende generaties netwerken voor mobiele communicatie, waaronder GPRS, EDGE en UMTS. Het convergentievermogen van Openet software stelt netwerkexploitanten in staat te blijven voldoen aan eisen van de consument in de geliberaliseerde telecommunicatiemarkt.

Openet Telecom, met hoofdkantoor in Dublin, Ierland, en kantoren in Londen, Parijs, Frankfort, Stockholm en San Francisco, levert al diensten aan AT&T Wireless, Cable and Telephone, Convergent Networks Services, Esat (een dochteronderneming van British Telecom), Essent, First Mark, Global Telesystems, Nextra (een dochteronderneming van Telenor AS) en World Access.

Voor nadere informatie www.openet-telecom.com

Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie