Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Starthandeling 'Lindenhof' gemeente Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 28-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Starthandeling 'Lindenhof'

Op zaterdag 28 juni a.s. zal wethouder Smid-Marsman de starthandeling verrichten voor het nieuwbouwproject 'Lindenhof' aan de Schinkelweg, hoek Binnenweg en Bleiswijkseweg, in de wijk Dorp. Bouwfonds Wonen Dura Bouw Leidschendam realiseren op de voormalige locatie van de Bouwhof 18 woningen onder ander in het kader van de stads- en dorpsvernieuwing.
Het plan heeft een dorpskarakter in traditionele Hollandse architectuur met een Scandinavisch accent, aansluitend bij de bestaande omgeving. De architect is Ahlqvist uit Stockholm.

'Lindenhof'
Het project omvat negen patiowoningen en negen stadsvilla's, gelegen aan een hofje. Alle woningen hebben een eigen afgesloten en overdekte parkeerplaats.
De patiowoningen bevatten een royale woonkamer, een eetkeuken en een slaapkamer met badkamer op de begane grond. Op de verdieping, onder de kap, bevinden zich twee slaapkamers en een bergzolder. De negen stadsvilla's bieden de mogelijkheid tot praktijk aan huis. Zij beschikken over zes tot zeven kamers en een dakterras.Gemeente Zoetermeer © June 2001

Last update: 25 June 2001 (10:08)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie