Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Debat 'Het Digitale Kaartenhuis' in De Balie Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 28-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Hierbij nodig ik u uit voor een debat op 28 juni over de kwetsbaarheid van de ICT-infrastructuur. Het debat wordt gehouden in de Balie in Amsterdam, Kleine Gartmanplantsoen 10 en begint om 20.00 uur.

De kwetsbaarheid van de ICT-infrastructuur is inmiddels zo goot geworden dat de titel van het debat, Het Digitale Kaartenhuis geenszins overdreven is. Haast ongemerkt is ieder individu en elke organisatie voor zijn of haar functioneren volledig afhankelijk geworden van informatie- en communicatienetwerken. Infodrome heeft dit debat georganiseerd omdat deze afhankelijkheid niet in een redelijke verhouding staat tot de maatschappelijke zorg en aandacht die aan de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie