Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Regionaal Arbeidsmarkt Platform Groningen van start

Datum nieuwsfeit: 28-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Groningen

Groningen, 25 juni 2001 Persbericht nr. 128

Persbericht van het Regionale Arbeidsmarkt Platform groningen

Uitnodiging aan de pers

Regionaal Arbeidsmarkt Platform Groningen van start

Op 28 juni 2001 komen de leden van het Regionaal Arbeidsmarkt Platform Groningen (RAP) bijeen voor een startbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst zal het bestaande convenant wat ten grondslag ligt aan het RAP ook worden ondertekend door mevr. A. Beenen van de Streekraad Oost-Groningen en dhr. H. Ruben van de Regioraad Noord-Groningen. Hiermee wordt het convenant op provinciale schaal getild.

De heer J.R.A. Boertjens, voorzitter van het Regionaal Arbeidsmarkt Platform en gedeputeerde van Economische Zaken en Werkgelegenheid in Groningen, nodigt u van harte uit de ondertekening van het convenant bij te wonen.
De startbijeenkomst vindt plaats op donderdag 28 juni a.s. in de Statenzaal van het provinciehuis te Groningen (Martinikerkhof 12). De ondertekening van het convenant begint om 18.30 uur en duurt tot 19.00 uur.
De heer Boertjens zal een korte toelichting geven over de doelstelling en de meerwaarde die het platform nastreeft met betrekking tot de arbeidsmarktontwikkelingen in het werkgebied van het platform. In de pauze van de bijeenkomst (van ca. 18.45 uur tot 19.00 uur) is er ruimte voor de pers voor een interview met de voorzitter en de leden van het RAP. Hierna wordt de vergadering zonder aanwezigheid van de pers voortgezet.

Noot voor de pers:

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met: Hans de Wolf, secretaris Regionaal Arbeidsmarkt Platform Groningen, tel: (050) 3148530, fax: (050) 3126969, e-mail: (c.dewolf@bsd.groningen.nl)
of met
Désirée Bosch, afd. Bestuurscontacten, provincie Groningen, tel: (050) 3164625, fax (050) 3138193, e-mail: (d.bosch@prvgron.nl) Tijdens de startbijeenkomst is een inhoudelijk persbericht beschikbaar.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie