Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KPN ontvangt 100.000ste aanvraag Mxstream

Datum nieuwsfeit: 28-06-2001
Bron: KPN NV
Zoek soortgelijke berichten
KPN NV

Datum: 28 juni 2001
Nummer: 045p

KPN ontvangt 100.000ste aanvraag voor Mxstream.

KPN heeft de 100.000-ste order voor Mxstream ontvangen. Mxstream is de snelle internetverbinding gebaseerd op ADSL-techniek. De mijlpaal werd bereikt via de Internet Service Provider Wanadoo. Wanadoo is één van de zeven providers die Mxstream aanbieden. KPN en Wanadoo bieden de 100.00ste klant een jaar lang gratis Mxstream en een wireless LAN modem voor draadloos internetten in en om het huis aan.

Sinds begin dit jaar is sprake van een gestage groei van het aantal aanvragen. Gemiddeld komen er per maand een kleine 15.000 orders bij.

Het aantal KPN-telefooncentrales dat voor ADSL-verkeer gereed is, neemt eveneens sterk toe. Tweehonderd centrales zijn inmiddels voor ADSL omgebouwd. Daarmee heeft vijftig procent van de KPN-klanten de mogelijkheid voor snel internet te kiezen. Eind dit jaar zal zeventig procent van de huishoudens in Nederland een Mxstream-aansluiting kunnen krijgen. Negentig procent van de nieuwe klanten kiest ervoor zelf Mxstream te installeren met behulp van het doe het zelf pakket.


Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie