Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Projectkoppeling Ontwikkelingssamenwerking Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 28-06-2001
Bron: Gemeente Etten-Leur
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Projectkoppeling Ontwikkelingssamenwerking

De gemeenteraad van Etten-Leur heeft besloten een zogenaamde projectkoppeling aan te gaan met de Stichting Steunfonds Kenya-project.
Deze vorm van Ontwikkelingssamenwerking heeft tot doel om activiteiten gericht op het stimuleren van het bewustwordingsproces te koppelen aan een vorm van daadwerkelijke hulpverlening in de Derde Wereld.
Het gemeentebestuur vindt het belangrijk om de betrokkenheid van de bevolking bij ontwikkelingen in de wereld te vergroten en achtergronden van andere culturen te leren kennen en respecteren.

De Stichting Steunfonds Kenya-project is een Etten-Leurse stichting met als belangrijkste doelstelling het steunen van weduwen in Kenya op een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie