Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanleg drukriolering in gedeelte straat Sander Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 28-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Etten-Leur
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Aanleg drukriolering in gedeelte straat Sander

Er vinden al enige tijd werkzaamheden plaats die verband houden met de aanleg van drukriolering in het noordwestelijk gedeelte van het Etten-Leurse buitengebied. Momenteel wordt er gewerkt in:


* Het gedeelte van de straat Sander tussen Haansberg en Slagveld
Bij de aanleg van drukriolering in dit straatgedeelte, is het noodzakelijk dat enkele rijdammen naar panden voor korte tijd moeten worden opengebroken. Het straatgedeelte is niet afgesloten voor het verkeer. Het verkeer kan echter wel tot medio juli enige hinder ondervinden van de werk-zaamheden.

Dit onderzoek is noodzakelijk omdat er zich problemen voordoen bij het pompgemaal van de riolering aan de Achtersteven. Uit metingen is gebleken dat er bij regenval een grote toename is in de aanvoer vanuit de vuilwaterriolering. Het is daarom mogelijk dat er woningen foutief op de riolering zijn aangesloten. Om hierover een duidelijk beeld te krijgen is bovengenoemd controlewerk noodzakelijk

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie