Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 28-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 28-06-2001 3e persbericht 28 juni 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Jongen na aanranding aangehouden
In zwembad de Tongelreep is donderdag om 18.40 uur een 15-jarige Eindhovense jongen aangehouden. Hij had in het bad een 14-jarig meisje uit Bergeijk betast. Hij is na verhoor op het bureau naar huis gestuurd.

Helmond: Ketting gehandicapte man afgenomen
Op de Hortensialaan is donderdag tussen 15.30 en 16.30 uur de gouden halsketting van een 32-jarige geestelijk gehandicapte man afgenomen. De man fietste in het parkje aan de Hortensialaan toen een onbekende man hem aansprak. Hij wilde de halsketting van de man bekijken. De onbekende man deed de ketting over het hoofd af en verdween ermee. De ketting, die ongeveer fl. 1.000,= waard is, was een speciaal geschenk voor het slachtoffer. Hij was er erg aan gehecht. De dader zou tussen de 25 en 30 jaar oud zijn, blanke huidskleur en zwart haar.

Veldhoven: Snelheidscontrole
Op de Dorpstraat is donderdag tussen 16.50 en 18.10 uur een snelheidscontrole gehouden. Van de 624 voertuigen reden er 97 sneller dan de toegestane 50 km/u. De snelste reed 79 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie