Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oratie: Adembenemende en ademloze microbiologie

Datum nieuwsfeit: 28-06-2001
Bron: Katholieke Universiteit Nijmegen
Zoek soortgelijke berichten
Hieronder vindt u een aankondiging van een oratie die in de tweede helft van juni 2001 plaatsvindt aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Plaats van de academische plechtigheid: KUN -Aula/Congresgebouw, Comeniuslaan 2, Nijmegen. Als u meer informatie wenst over deze gebeurtenis kunt u contact opnemen met de Afdeling Communicatie van de KU Nijmegen, telefoon (024) 361 22 30 of 361 60 00. De wetenschapsagenda is tevens op internet te raadplegen: www.kun.nl/communicatie/promotie/

Do 28-06-2001 15:45 uur

Oratie hoogleraar Ecologische Microbiologie

Prof. dr.ir. M.S.M. Jetten (Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica

Titel rede: Adembenemende en ademloze microbiologie
Dr. ir. M.S.M. Jetten (Nijmegen) is benoemd tot hoogleraar Ecologische Microbiologie aan de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica van de KU Nijmegen. De ecologische microbiologie richt zich op de diversiteit en activiteit van micro-organismen in hun natuurlijke milieu, zowel in tijd als in ruimte, als ook op hun overlevingsstrategieën. Een bepalende factor in dit geheel is de interactie met andere organismen. Een goed inzicht in de structuur en functie van micro-organismen is een voorwaarde voor begrip van de gevolgen van verstoringen in het natuurlijk milieu voor de cycli van elementen en dus voor het handhaven van het leven op aarde.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie