Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderzoek naar ruimtebehoefte en -gebruik ondernemers

Datum nieuwsfeit: 28-06-2001
Bron: Kamer van Koophandel Rivierenland
Zoek soortgelijke berichten
Kamer van Koophandel Rivierenland

P E R S B E R I C H T
Tiel, 28 juni 2001
Onderzoek naar ruimtebehoefte en ruimtegebruik van ondernemers aangeboden aan Boxem Ondernemers willen intensievere benutting van bedrijfsruimte, niet alleen op bedrijventerreinen, maar ook daarbuiten. Dit blijkt uit het onderzoek, gedaan door de kamers van koophandel Rivierenland en Veluwe/Twente, naar huisvestingssituatie, verplaatsingsvoorkeuren en werkgelegenheidsdichtheid op bedrijfslocaties (terreincoëfficiënten). Het onderzoeksrapport werd vandaag (29 juni 2001) aangeboden aan de gedeputeerde van de provincie Gelderland, de heer Boxem. De Kamers van Koophandel Rivierenland en Veluwe/Twente hebben de afgelopen jaren op grote schaal onderzoek ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie